Εγγραφές Σχολικού Έτους 2020-2021

6ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΓΕΡΑΚΑ
Τηλ. 2106614104

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ 1767/8-5-2020

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ηλεκτρονική εγγραφή η οποία θα γίνεται μέσω της πλατφόρμας    https://proti-eggrafi.services.gov.gr/  είναι:

  1. Βεβαίωση διεύθυνσης κατοικίας (λογαριασμός ΔΕΚΟ, το Ε1, ή άλλο δημόσιο έγγραφο), που υποβάλλεται ηλεκτρονικά μαζί με την αίτηση εγγραφής.

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

  1.  ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ του παιδιού, συμπληρωμένο από παιδίατρο( στην είσοδο του σχολείου υπάρχουν σχετικά έγγραφα. Μπορεί να προσκομισθεί μετά την συμπλήρωσή του μέχρι στις 30 Μαϊου).
  2. ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ( για τον έλεγχο των εμβολίων)
  3. ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και των δύο γονέων ή ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ  προκειμένου για εγγραφή σε ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΜΗΜΑ
  4. ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΕΑ εφόσον πρόκειται για μαθητή με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες
  5. Τα προνήπια τα οποία φοιτούν ήδη στη σχολική μας μονάδα, φοιτούν αυτομάτως στην επόμενη χρονιά ως νήπια, χωρίς καμία περαιτέρω ενέργεια από τους γονείς τους.

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά από τους γονείς από 15 ως 30 Μάϊου . Όσοι αδυνατούν λόγω αντικειμενικών δυσκολιών, να υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά, μπορούν να το κάνουν με την παρουσία τους, κατόπιν ραντεβού, στο σχολείο. Για εγγραφές και κατάθεση δικαιολογητικών μπορείτε να κλείνετε ραντεβού στο 2106614104 από 14 έως 29 Μαϊου.

Σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανόνες , επιτρέπεται σε ένα(1) άτομο να προσέρχεται στο σχολείο για την εγγραφή ή την κατάθεση δικαιολογητικών.

Κατά την είσοδό σας στη σχολική μονάδα παρακαλείσθε να τηρείτε όλους τους κανόνες ασφαλείας (απόσταση και μάσκα).

Παρακαλούμε  κάντε εγκαίρως την εγγραφή και κατόπιν το ραντεβού στο σχολείο, διότι μπορεί να προκύψουν σφάλματα ή εκκρεμότητες και να μην καταστεί δυνατό να ολοκληρωθεί η εγγραφή εντός των χρονικών ορίων.