Η αφίσα του φεστιβάλ από την παλιά μαθήτρια του σχολείου μας Λυδία Μπέλλου

Το 1ο φεστιβάλ παιδικού βιβλίου του Δήμου Παλλήνης, έχει το άγγιγμα ανθρώπων που αγαπούν το παιδικό βιβλίο. Η Μαίρη Μπιρμπίλη εργάστηκε ακούραστα και με πάθος για να έρθουν εξαιρετικά βιβλία και δημιουργοί στα σχολεία του Δήμου και τα αποτελέσματα της προσπάθειάς της τα είδαμε όλοι.

Το μπάνιο μας, του Φίλιππου Φωτιάδη , εκδόσεις Μάρτης , το δουλέψαμε με χαρά και ενθουσιασμό και μας το παρουσίασε ο συγγραφέας την Παρασκευή 19 Απριλίου .

Το Σάββατο 20 Απριλίου στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκαν φιλαναγνωστικές δράσεις για τα παιδιά του Δήμου μας, από τη νηπιαγωγό του 6ου Νηπιαγωγείου Κορωπίου, Δέσποινα Μουαμελετζή , η οποία παρουσίασε το βιβλίο Ανέβα επίπεδο του Αντώνη Παπαθεοδούλου και από τις Μαίρη Μπιρμπίλη υπεύθυνη των Πολιτιστικών της Διεύθυνσης ΠΕ Ανατολικής Αττικής και την Κατερίνα Μανώλη, νηπιαγωγό του 6ου Νηπιαγωγείου Γέρακα, οι οποίες παρουσίασαν τη ΒΙΟΦΩΤΑΓΕΙΑ εκδόσεις Καπόν.

Σ αυτές τις δύο μέρες ,συνεργάστηκαν άνθρωποι που αγαπούν τα βιβλία και βοήθησαν να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με εξαιρετικά λογοτεχνικά και βιβλία γνώσεων.