Σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ , λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης διασποράς του ιού COVID-19, ο καθιερωμένος Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 στις 9.45¨ στον όμορφο κήπο του σχολείου μας. 

Φροντίστε να είστε στο σχολείο μέχρι τις 9.30, για να γνωριστούμε και να μιλήσουμε σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου. θερμή παράκληση, τα παιδιά να συνοδεύονται από ένα γονέα που θα έχει μαζί του το αποτέλεσμα του self test για να το δείξει στις εκπαιδευτικούς.

Μετά την τελετή του Αγιασμού τα παιδιά θα αποχωρήσουν με τη συνοδεία των γονιών.

Το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά από την Τρίτη 14-9-21 , αν υπάρξουν περιπτώσεις παιδιών που χρειάζονται περισσότερο χρόνο προσαρμογής θα υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των εκπαιδευτικών και των γονιών.


Σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει στη δήλωση του αποτελέσματος self test, 24 ώρες πριν από τις 08:00 της Δευτέρας 13-09-2021 (οπότε έχετε όλη την Κυριακή να δηλωθεί ώστε να μην έχετε πρόβλημα) να αναγράφεται ή να αντιγράφετε εσείς όταν χρειάζεται τον κωδικό που προκύπτει στην πλατφόρμα  self-testing.gov.gr(στο τέλος της διαδικασίας δήλωσης ή πάνω αριστερά ή δεξιά στη σχολική κάρτα) όταν δηλώνετε το τεστ, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος πιστοποίησης της δήλωσης του αποτελέσματος του self test στην πλατφόρμα.